TOP termékek

Látogató számláló

0
1
1
6
6
0
8

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

fogyaszto-barat

THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK

THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK
THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK
THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK
THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK
THINKFUN ZINGO TÁRSASJÁTÉK

A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak. A Játék célja, hogy a játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal.

Az osztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az osztó félrerakja.


Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az osztó dönti el, hogy ki mondta először, és ha úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo adagolóba.


Az osztó egyben igazi bíró is! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után büntetés jár, és egy darab Zingo lapocskát bizony le kell vennie a táblájáról a játékosnak. További három figyelmeztetés után még egyet, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.


A győztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. Indulhat a következő kör, ahol a korábbi győztes lehet az osztó.

A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot adnak. A zöld szélű táblákon szereplő ábrák kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért – ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.


A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ami még izgalmasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok:


- Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.
- Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, vagy más alakzatban. Akinek először sikerül az elvett lapokból összeállítania a mintát, az nyer.
-Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölti legalább egy tábláját.

 

Korosztály:4 éves kortól ajánlott

Játékosok száma:  2-6 fő

Raktáron
9 990 Ft
Adatok
Gyártó
Thinkfun
Korosztály
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk
Lányoknak, fiúknak
Márka
Thinkfun
Cikkszám
7700
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek